Ваканционни жилища за продажба в Равда

Имате въпроси? Свържете се с нас!

+359 887 352527

Описание

Този жилищен комплекс от ексклузивни ваканционни апартаменти е ситуиран в централната част на Равда върху парцел от 788 кв.м. Разстоянието до южния плаж на курорта е не-повече от 250 м, а отстоянието до бреговата ивица, намираща се в края на улицата е около 200 м.

Сградата е без сутерен и се състои от 3 стандартни жилищни етажа, както и от 4-ти мезонетен етаж, развит на две нива.

Апартаментите са 2 различни типа - стандартен и мезонет.
При студиата спалнята и дневната част са обединени, като са обособени дневен кът с мека мебел, спален кът, кухненски бокс и самостоятелен санитарен възел с вана.
Двустайните жилища са решени икономично с оглед предназначението им и се състоят от компактна спалня, дневна част с кухненски бокс и кът за хранене, както и санитарен възел с вана.

При апартаментите от мезонетен тип обема е развит на две нива, което ги прави изключително функционални при относително неголяма площ. На ниво 4-ти етаж се разполагат дневните трактове, а спалните са организирани в мезонетния етаж, като достъпа до тях е организиран чрез вътрешна стълба за всеки един от тях. Спалните са обособени като отделни помещения и разполагат с малко предверие и допълнителна тераса. За постигане на максимална осветеност и жилищен комфорт са използвани допълнителни покривни прозорци Velux, които в съчетание с разчупените покривни линии придават на вътрешнoто разпределение на мезонетите много уют и настроение.
Два от мезонетните апартаменти се състоят от 2 спални, дневна и таванско помещение, което може да бъде използвано и като 3-та спалня.

Жилищата са достъпни от контролиран вход с предвидено помещение за охрана. Достъпът се осъществява от североизток през централния вход на сградата, откъдето се достига до стълбището и асансьора.
От обратната страна на сградата е разположен открит басейн с детска секция. В пространството около басейна е проектирана максимално възможна по големина рекреационна зона с шезлонги и чадъри на разположение на почиващите в комплекса.
Дворът е максимално озеленен. Предвиден е открит паркинг за 8 коли, който е извън оградената територия на комплекса.


  Цена: Студиа - Продадени
              Последен двустаен апартамент, тип мезонет - 28 900 Евро
       
  Код: 3265

Обзавеждане

Основният архитектурен образ на сградата е освободен от излишен детайл, но въздейства силно със своята пластика и единство на формите. Ефектен акцент е постигнат чрез използването на специфични пластични обеми и декоративни елементи на парадната фасада на сградата в стил Виенски Сецесион - или „Art Nouveau”. По-конкретно това са витража на стълбището с подчертано вълнообразни форми, а така също и засиленото присъствие на пълзящи флорални мотиви и естествени цветя по фасадата. В хармония с всичко това е и използваният облицовъчен фасаден камък, като и ажурните метални части на парапетите на терасите.

За фасадата на проекта са използвани свежи цветови решения в бяло и охра, приятно контрастиращи с цвета на керемидите на покрива на сградата. Покривните линии са допълнително раздвижени от изразителния обем над главния вход на сградата, а така също и от прорязаните в покрива елементи на терасите и прозорците на последните 2 етажа.

Конструкцията на сградата е монолитна – стоманобетон, със скелетно-безгредова конструктивна система. Скатния покрив е монолитен с дървени конструктивни елементи, положени върху стоманобетонната плоча. Стените са изпълнени с керамични тухли, защитени отвън с необходимата топлоизолация – съобразно стандарта. Вътрешните стени са обработени с машинна фина шпакловка. Фасадите са оформени с минерални влагоустоичиви мазилки, каменни облицовки, метал и др. Дограмата е PVC с термо мост, което допринася за общия комфорт в сградата. Предвидени са необходимите съобщителна и охранителни инсталации; инсталации за кабелна TV и Internet , както и климатична инсталация.

Особености

 • ПаркингПаркинг
 • Плувен басейнПлувен басейн
 • Зона за риболовЗона за риболов
 • Ново строителствоНово строителство
 • МореМоре
 • Такса поддръжкаТакса поддръжка
 • Достъп за инвалидиДостъп за инвалиди
 • За постоянно живеенеЗа постоянно живеене

Карта

Плаж - 250 м
Център - 300 м
Летище - 18 км

Обща информация

 • Локация: Равда
 • Тип: Апартаменти
 • Спални: Студио
 • Бани: 1
 • Площ: 40 m2
 • Обзавеждане: Без обзавеждане
 • Етаж: 2
 • Код: 3265
Този имот не е наличен или е продаден

Подобни имоти

Този имот не е наличен или е продаден