Повече информация за нас

  "Дрийм България" ЕООД е консултантска компания, специализирана в промотирането и продажба на качествени недвижими имоти по черноморието, планинските куроти и в някои по-големи градове в България.

Компанията ни стартира дейността си през 2005-та година, като основната ни цел е чрез прилагането на най-добри практики и професионално отношение да окажем пълно съдействие на всички частни лица и инвеститори, които имат интерес от покупка или продажба на качествени недвижими имоти в България.
Това включва директни продажби и осъществяване на връзка 'Продавач - Купувач', консултантски услуги и преговори, проучване на определен пазарен сегмент в сектора на недвижимите имоти, юридическо съдействие и помощ в други аспекти, които могат да възникнат при извършване на операции с недвижими имоти в България.

Базата данни с имоти за продажба, с която разполагаме постоянно се увеличава, като всички имоти са проверени за юридическа чистота. Използвайки най-новите тенденции в маркетинга и рекламата, ние полагаме усилия предложенията ни да бъдат представени по най-добър и лесен за възприемане начин от широкия кръг потребители на сайта ни.

За да се възползвате от допълнителните възможности, които нашата уеб страница предлага, ние ви препоръчваме да направите своята лична регистрация на сайта ни. По този начин вие ще можете да наблюдавате по-лесно имотите които ви харесват, добавяйки ги към бележника ви с любими, ще получавате автоматично и-мейл при евентуално намаление на цената им, както и ще имате възможност за по-бърз и лесен контакт с нас.

Партньорство

Ние вярваме, че прилагайки принципите на колегиалност, доверие и разум можем успешно да си партнираме с други лица и консултантски фирми от сектор "Недвижими имоти". Затова и постоянно търсим нови партньори с които успешно да развиваме дейността си, като в същото време допринасяме за доброто име и репутация на бранша ни.

Свържете се с нас за повече информация.