Отзиви от клиенти

==========================

"Много добри професионалисти, намериха купувач на имота ми за 7 дни на топ цена. Горещо препоръчвам!"

Валентин Кичуков

==========================

"Със семейството ми живеем и работим в чужбина, но винаги сме искали да си купим апартамент на морето, който да ползваме по време на лятната си ваканция. След дълго проучване на пазара и множеството агенции, решихме да огледаме няколко апартамента в Св. Влас и Слънчев Бряг с брокер от агенция "Дрийм България". Останахме изключително доволни от отношението към нас, като целия процес на покупка и всики последващи стъпки ни бяха обяснени, така че всичко изглеждаше наистина лесно разбираемо за нас.
Спряхме се на апартамент в Свети Влас, за който ни беше предложена опция за изплащане за 3 години, без никакви такси и лихви, като ни беше разрешено да го ползваме веднага. До този момент дори не бяхме наясно, че изобщо съществува такава възможност за покупка, за което сме много благодарни на нашия брокер, с който в последствие станахме и приятели. Нашите родители и роднини, които живеят в България също са много доволни, тъй като вече могат да ходят по-често на почивка на морето.
След всичко изброено, горещо препоръчвам компания "Дрийм България" на всеки, който търси ваканционен апартамент по морето."

Л. Мустафов - Мюнхен, Германия, 2017

==========================