Уникални апартаменти с морска панорама

Имате въпроси? Свържете се с нас!

+359 887 352527

Описание

РЕЗИДЕНЦИЯТА

* Впечатляващата архитектура със съвременен и артистичен дизайн на TOPOLA HEIGHTS GOLF & SPA CLUB е постигната с опита на едно от водещите архитектурни бюра в тази област, работещи основно за датския пазар.
* Концепцията за уединеност и лукс, постигната с ограничения брой на имотите в сградата (само 2 пентхауса, 4 тристайни, 6 двустайни апартамента и 5 студиа), ги прави неповторими и по тази причина изключително конкурентни за отдаване под наем във високия ценови сегмент.
* Неподражаема локация по отношение на гледката.            
* Абсолютно всички апартаменти в комплекса разполагат с грандиозна широка морска гледка, което ги прави уникални.
* Непосредствено съседство и грандиозна панорама към 3 голф игрища
* Висококачествени еко материали - червени тухли, натурален камък, австрийски вътрешни мазилки ROFIX с естествени пълнители, керамични и гранитни плочи, хром-никелова стомана, биологична пречиствателна станция.

УДОБСТВА

* Открит панорамен басейн с гледка върху ¼ от Българското Черноморско крайбрежие и специална секция за деца;
* Зона за барбекю с великолепна зелена градина;
* Панорамен кафе-клуб с открита и закрита част;
* СПА център с джакузи, сауна, ароматна баня, фитнес център;
* Голям девствен плаж (вижда се от имота), с широка пясъчна ивица и кристално чисти води само на 2-3 минути път с автомобил от резиденцията;
* Управление, поддръжка и съдействие за отдаване под наем на апартаментите
* Безплатни паркоместа за собствениците на апартаменти и техните гости;
* “Rent-a-car” услуга на преференциални цени за собствениците на апартаменти

Местоположение

Уникалното разположение на елитната резиденция “TOPOLA HEIGHTS GOLF & SPA CLUB” осигурява може би най-грандиозната 180 градусова панорама от всички апартаменти върху ¼ от българското черноморско крайбрежие и прилежащите голф игрища.
Удоволствие е да избираш между възможността да се потопиш в кристално чистите води на някой от близките естествени пясъчни плажове, да поиграеш голф на едно от трите съседни голф игрища, да релаксираш в спа центъра на резиденцията или просто да събираш слънчеви лъчи до басейна, наслаждавайки се на гледката.
                  
Грандиозната панорама, разкриваща се „TOPOLA HEIGHTS GOLF & SPA  CLUB”, се простира на повече от 180 градуса и обхваща около ¼ от морската брегова ивица на България - от нос Калиакра, през зеленината на голф игрищата, плажовете на Албена и Златни Пясъци, до нос Галата (гр. Варна).
Същевременно „TOPOLA HEIGHTS GOLF & SPA  CLUB” е разположена в геометричния център на Българската Голф Ривиера, буквално на няколкостотин метра (около 5 минути с автомобил) и пряка видимост от имота на трите голф игрища.
Известните черноморски курорти Албена и Златни Пясъци са на 20 минути път с автомобил, а морската столица на България - Варна и международното и летище се достигат съответно за 40 и 45 минути.
Рок-столицата на България – Каварна, е на 3 километра, а очарователният Балчик е само на около 10 километра.
Уникалното съчетание на висок бряг, изцяло южното изложение, както и фактът, че апартаментите на „TOPOLA HEIGHTS GOLF & SPA  CLUB” са измежду крайно ограничения брой имоти разположени на „първа линия” в този живописен район, го прави не просто идеалното място за пълноценен отдих и забавления, но също така и инвестиционно начинание с гарантиран растеж на капитала.

Обзавеждане

КАЧЕСТВО И СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ

* Пълна водо- и термична изолация на покривната и фасадна конструкция;
* Трикамерна немска PVC дограма (с интегрирана топлоизолационна система), проектирана с максимална височина и ширина за съхраняване на 100% от широката морска гледка.
* Отличен екстериорен дизайн, постигнат с комбинация от цветни стъкла, панелна конструкция “Еталбонд” и висококачествени австрийски минерални мазилки.
* Хидравличен безшумен асансъор с долно машинно;
* Комфортна индивидуална система за затопляне и охлаждане на дневния кухненски тракт;
* Висококачествен испански теракот и гранитогрес за подовите покрития в баните и общите части;
* Ламиниран паркет с висок клас на износоустойчивост за всекидневната и спалните помещения;
* Блиндирани входни врати и масивни MDF вътрешни врати с естествен фурнир;
* Напълно оборудвани бани с луксозни санитарен фаянс, вана и душкабина;
* Индивидуален бойлер за топла вода;
* Модерна кухня с вградена фурна, аспиратор, стъклокерамични котлони /Touch Control Glass Hob/ (можете да поръчате допълнително микровълнова фурна, хладилник, съдомиялна машина и пералня/сушилня);
* Възможност за поръчване на артистични и комфортни мебелни композиции за цялостно обзавеждане на апартамента, щателно разработени от дизайнерска компания специално за апартаментите на “TOPOLA HEIGHTS GOLF & SPA CLUB”
* Интернет, кабелна телевизия и централна охранителна система.


ИНТЕРИОР

МЕБЕЛИРОВКА

Следвайки идеята за постигане на съвършената хармония, вдъхновени от уникалното разположение на сградата, дизайнерите от архитектурното бюро, проектирало сградата, създадоха и цялостната концепция за интериорните решения. Съчетанието на елегантност и стил с най-високо качество на използваните материали и безкомпромисно изпълнение, допринася за създаване на среда, комфортна не само за пълноценна почивка, а също така за гарантираното отдаване на имота под наем.
Ако се доверите на някой от предлаганите от нас пакети за цялостно обзавеждане, вие бихте могли с получаването на ключовете за имота си да получите и възможността незабавно да се възползвате от цялото му великолепие.

Описания на пакетите за обзавеждане могат да бъдат свалени от секцията с файлове горе вдясно на сайта.

БАНЯ
В цената на имотите са включени напълно оборудвани бани, облицовани с първокачествени испански подови настилки и фаянс, душ кабина/вана, стилни моноблок, мивка, огледало, индивидуален електрически бойлер, шкафче, вентилация и арматура на водещи производители. На вас оставяме възможността да изберете между един от двата подбрани от нашите дизайнери стила.

КУХНЯ
В цената на имотите е включена напълно оборудвана кухня, съдържаща индивидуални модерни кухненски мебели, с 38 мм термоустойчив плот и гръб, вградена фурна, аспиратор, стъклокерамични котлони със сензорно управление, хром-никелова мивка и батерия, дело на водещи производители в бранша (можете да поръчате допълнително микровълнова фурна, хладилник, съдомиялна машина и пералня/сушилня).

Управление

УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТА

Времето и атмосферните условия неизменно ще оказват своето влияние върху имота Ви. Бидейки далече от него, Вие имате нужда от някой, който да се грижи за разумното управление на вашата инвестиция. Общите части на “TOPOLA HEIGHTS GOLF & SPA CLUB” ще бъдат подържани съгласно най-високите стандарти, за постигане пълно удовлетворение на собствениците. В допълнение на “Основния пакет” за подръжка и управление на общите части, градината и басейна, ние сме предвидили и опцията да се грижим за вашия апартамент чрез пакетите “Сребърен” и “Златен”.
 Във връзка с възможността за отдаване на имота под наем чрез водещи туроператори, сме готови да ви предоставим пълния набор от съпътстващи услуги: подготовка на имота за отдаване под наем, правилна реклама, посрещане и настаняване на гостите, почистване след гостите и проверка на имуществото, изпращане на гостите и много други.

ОСНОВЕН ПАКЕТ

• Регулярни инспекции на интериора и общите части на сградата;
• Почистване стълбища, входове и други закрити общи части;
• Почистване на прозорците от стълбищата и входните врати;
• Поддържане, поливане и декориране на зелените площи през активния период;
• Консервиране на зелените площи през зимния период;
• Почистване на твърдите настилки, паркоместата и пътечките;
• Регулярно почистване и поддръжка на басейна през активния период;
• Консервиране на басейна през зимния период;
• Плащане на сметките за вода и електричество на общите части (таксите са включени в пакета);
• Регулярни тестове на електрическото оборудване на сградата, басейна и градината и отстраняване на текущи неизправности;
• Поддържане на биологичната станция  за пречистване на отпадъчните води;
• Извънредни проверки за състоянието на сградата след форсмажорни обстоятелства (например щормова сила на вятъра, проливни дъждове, градушка) и вземане на съответните мерки.


СРЕБЪРЕН ПАКЕТ

• Съхраняване на ключовете;
• Съставяне на протокол за състоянието на имота и списък с имуществото;
• Ежемесечно проветряване и проверка състоянието на апартамента, мебелите, осветлението, електрическите уреди, водопровода и санитарното оборудване;
• Грижа за цветята в апартамента;
• Заплащане на ежемесечните сметки за електричество, вода, интернет, сателитна телевизия и СОТ (стойността на сметките не е включена в пакета);
• Извършване на ежегодното застраховане на имота и имуществото при желание от страна на собственика (стойността на застраховката не е включена в пакета);
• Заплащане на данъци и таксата за сметосъбиране (стойността не е включена в пакета);
• Подаване на годишна данъчна декларация;
• Почистване на апартамента веднъж годишно;
• Събиране и изпращане на получената кореспонденция на посочен адрес;
• Изготвяне и изпращане на отчет за състоянието на имота по електронна поща на всяко тримесечие.


ЗЛАТЕН ПАКЕТ

• Съхраняване на ключовете;
• Съставяне на протокол за състоянието на имота и списък с имуществото;
• Ежемесечно проветряване и проверка състоянието на апартамента, мебелите, осветлението, електрическите уреди, водопровода и санитарното оборудване;
• Грижа за цветята в апартамента;
• Заплащане на ежемесечните сметки за електричество, вода, интернет,сателитна телевизия и СОТ (стойността на сметките не е включена в пакета);
• Извършване на ежегодното застраховане на имота и имуществото при желание от страна на собственика (стойността на сметките не е включена в пакета);
• Заплащане на данъци и таксата за сметосъбиране (стойността не е включена в пакета);
• Подаване на годишна данъчна декларация;
• Почистване на апартамента два пъти годишно;
• Събиране и изпращане на получената кореспонденция на посочен адрес;
• Изготвяне и изпращане на отчет за състоянието на имота по електронна поща на всяко тримесечие;
• Трансфер на собственика или негови гости от летище Варна до имота и обратно до летището четири пъти годишно;
• Регистрация на гостите в полицията.

Цена


  Цена: Студиа от 49 000 Евро (54 кв. м.) - Продадени
             Апартаменти с една спалня от 79 000 Евро
             Апартаменти с две спални - 150 000 Евро (118 кв. м.)

  Код: 1105

Особености

 • Топ локацияТоп локация
 • Плувен басейнПлувен басейн
 • ХълмовеХълмове
 • СаунаСауна
 • ФитнесФитнес
 • ПаркингПаркинг
 • Морска гледкаМорска гледка
 • Голф игрищеГолф игрище
 • ДжакузиДжакузи
 • Ново строителствоНово строителство
 • МореМоре
 • БарБар
 • БарбекюБарбекю

Карта

Каварна - 3 км
Балчик - 10 км
Варна - 50 км

Обща информация

 • Локация: Топола, Каварна
 • Тип: Апартаменти
 • Спални: 1 - 2
 • Бани: 1 - 2
 • Площ: 73 - 117 m2
 • Обзавеждане: Без обзавеждане
 • Код: 1105
Този имот не е наличен или е продаден

Подобни имоти

Този имот не е наличен или е продаден