Обзаведени апартаменти в Банско

Имате въпроси? Свържете се с нас!

+359 887 352527

Описание

 Комплекс Св. Иван Рилски е целогодишен 4-звезден комплекс в който се предлагат за продажба ваканционни апартаменти. Комплексът се отличава от други подобни ваканционни имоти с изключително високото ниво на обслужване и разнообразни услуги които предлага.
Той е с обща площ от около 16 000 кв. м. и се състои от хотелска част, спа център и 4 луксозни сгради с апартаменти. Построен в типичния алпийски архитектурен стил и в съчетание с традиционните регионални и национални елементи, комплексът е истински рай за търсещите комфорт, спокойствие и разкош.

  Основни акценти:
- Уютни и напълно завършени апартаменти
- Сауна, парна баня, стая за релакс, игрална зала с камина и голям телевизор, ски гардероб и пералня за нуждите на собствениците на имот в комплекса
- Много възможности за спорт, отдих, туристически и бизнес услуги
- Ресторанти и барове с релаксираща атмосфера
- Собствен автобус до ски-лифта и центъра на Банско
- Първокласно управление, успешно отдаване под наем

  Жилищна част

Жилищната част на комплекса се състои от 4 жилищни сгради с общо 162 апартамента от различен тип.
Студиата са в диапазон 39-48 кв. м.; Двустайните апартаменти са с размери между 60 и 70 кв. м. а тристайните апартаменти са с размер от около 100 кв. м. Всички апартаменти имат тераси, които предлагат спираща дъха гледка към околността и величествените върхове на Пирин планина.

За развлечение на собствениците се предлагат богат набор от допълнителни услуги - билярдни маси, тенис маси, стаи за отмор и релакс с камини и големи телевизори, шкафчета за ски. Създаден да осигури максимален комфорт и спокойствие, дневния спа център е проектиран в стил Фън-Шуй и разполага със сауни, парни бани и тихи зони за релаксация.

  Хотелска част

В хотелската част се предлагат множество удобства, които са лесно достъпни за живущите в комплекса. Сред тях са най-големият СПА център в Банско, 3 ресторанта, 2 бара, басейн с бар и 3 конферентни зали.
Спа центърът се простира на повече от 1000 кв. м. и разполага с плувен басейн, сауна, парна баня и фитнес център. Професионалния екип от служители предлага съвременни и индивидуални програми за красота, лечение и релаксация.

Местоположение

 Комплекс "Св. Иван Рилски" се намира в най-известния Български ски курорт - Банско, на 160 км от столицата София и на около 50 км от границата с Гърция. Банско се намира до река Глазне на около 925 м надморска височина. Комплексът отстои на около 800 метра от най-близката станция на лифта и само на 10 минути пеша от Банско и центъра на града.

  Банско - целогодишен курорт

Банско е спечелил славата си на най-добър български ски курорт. Има общо 17 ски писти с различна трудност. През последните няколко години инвестициите в ски съоръженията са за над 140 млн. евро, като всяка година базата се обновява и модернизира. Общия брой на ски лифтовете е 22, като капацитетът на курорта достига 10 000 скиори на ден.
Банско е домакин на световната купа по ски през последните няколко години.

Обзавеждане

Апартаментите в комплекса се предлагат напълно завършени: монтирани радиатори, подови настилки, боядисани стени и напълно оборудвани бани. Подовите настилки са с теракот, с изключение на спалните, които са с паркет или мокет.

Всички материали, които са използвани в процеса на строеж са с високо качество и гарантират вашия уют и комфорт.

Промоционална оферта: В момента всички апартаменти се предлагат с безплатно обзавеждане!
Пакетите  за обзавеждане са в модерен и класически стил.

Управление

Поддръжка

Всички собственици на апартаменти в „Св. Иван Рилски” допринасят за цялостната поддръжка на ваканционното селище, като заплащат годишна такса. Дължимият размер зависи от големината на притежавания от Вас имот или имоти. Сумата на таксата, обхвата на поддръжката, както и основните правила за използването на апартаментите на „Св. Иван Рилски”, са записани в договора за поддръжка и управление, който е задължителен за всички собственици на имоти в комплекса. Същността на този договор е да се гарантира, че комплексът ще остане комфортен за обитаване и че също така ще запази сегашния си естетичен вид.

Поддръжката на комплекса обхваща общите му помещение и площи – както общите части на сградите, така и на самото ваканционно селище – зелените площи и общите части сутерените на къщите (спа център, ски гардероб, игрална зала, т.н). Услугите, които се предоставят за поддържането на „Св. Иван Рилски”, са:

    * 24-часова целогодишна охрана и видео-наблюдение,
    * поддръжка на градината,
    * поддръжка на общите части в сутерените на къщите (спа център, ски гардероб, игрална зала)
    * почистване на градините и общите площи,
    * поддръжка на общото оборудване на селището,
    * цялостно управление на комплекса,
    * безплатен трансфер до лифта и обратно по време на зимния сезон.
    * управител по връзките с клиенти на място,
    * рецепция

Важно е да знаете, че таксата за първата година е платима в деня на нотариалното прехвърляне на имота Ви или преди това. След това годишната такса за поддръжка се заплаща не по-късно от края на февруари на текущата година. Дължимата от собствениците сума може да се измени в зависимост от инфлацията в България (промените в цените на дребно на стоките в страната) – данните за това се оповестяват официално от Националния статистически институт всяка година.

Поддържането на комплекса не обхваща ремонти в апартаментите, обновяване на инсталациите във вилите, данъци и други разходи, свързани със собствеността върху имотите, и т.н. Според българското законодателство подобни разходи са задължение на собствениците на апартаменти. „Св. Иван Рилски” може само да заплати тези разноски от Ваше име, по Ваше желание.

Отдаване под наем

Част от клиентите в „Св. Иван Рилски” се възползват от услугите по отдаване на апартаменти под наем за времето, в което не използват имотите си. За отдаването под наем се сключва отделен договор между собственика на апартамента и управляващата компания – ФППМ. Собствениците могат да определят две седмици в рамките на т.нар. висок туристически сезон, през които ще почиват в имота си, за да може извън този период той да се отдава под наем. За Вас като собственик е важно да определите тези две седмици предварително, за да се знаем кога може да се настаняват наематели в апартамента Ви. Маркетингът, рекламата и включването на имота Ви в туристическата мрежа е първото задължение на управляващата компания според договора. Във връзка с това тя подписва споразумения с туроператори и други организации, за да осигури максимална заетост на апартаментите, които се отдават под наем в комплекса.

За да отдавате под наем апартамента си, трябва да се уверите, че обзавеждането му отговаря на стандартите за 4-звездните хотели (всички пакети за обзавеждане, които предлагаме срещу допълнително заплащане, отговарят на тези критерии). Също така е необходимо жилището Ви да разполага с определено допълнително оборудване – телевизор, кърпи, спално бельо, тостер, микровълнова печка, посуда и др. – тези предмети са включени в Пакета за допълнително оборудване, както и да осигурите навременното заплащане на сметките за апартамента, както и да покривате разходите за почистването на имота.

Управлението на отдаването под наем е разделено на дейности, който се провеждат в периодите, когато апартаментът Ви е нает, и дейности, които е необходимо да се извършват, когато в имота не са настанени гости.

Извън туристическия сезон, включително през лятото, управляващата компания продължава да се грижи за апартамента Ви. Ръководителят по управлението на собствеността осигурява поддържането на чистотата и изправността на имота, за да може той успешно да се отдава под наем.

Ръководителят по управлението на собствеността Ви съобщава за времето, в което апартаментът Ви е нает, за приходите от отдаването под наем, както и за разходите по апартамента извън разгара на туристическия сезон.

Управляващата компания удържа определен процент и/или такса за услугите по рекламиране и управление на апартамента Ви. Вие получавате прихода с приспаднатата такса всяка година през май. Плащането се осъществява по посочена от Вас банкова сметка, записана в договора Ви за отдаване под наем. Затова е нужно да уведомявате Ръководителя по управлението на собствеността, ако смените банковата си сметка, за да може той да преведе сумата на правилното място.

Цена

  Цена: Апартаменти с една спалня от 55 500 Евро

  Цените включват ДДС и обзавеждане!
           
  Код: 3068

Особености

 • Топ локацияТоп локация
 • Ски курортСки курорт
 • ГораГора
 • СПА центърСПА център
 • ФитнесФитнес
 • ПаркингПаркинг
 • ПланинаПланина
 • БарБар
 • СаунаСауна
 • РекаРека
 • Плувен басейнПлувен басейн
 • КаминаКамина
 • РесторантРесторант
 • ДжакузиДжакузи

Карта

Обща информация

 • Локация: Банско
 • Тип: Апартаменти
 • Спални: 1
 • Бани: 1
 • Площ: 60 - 90 m2
 • Обзавеждане: Пълно
 • Код: 3068
Този имот не е наличен или е продаден

Този имот не е наличен или е продаден