Нови апартаменти до Ботаническата градина в Балчик

Имате въпроси? Свържете се с нас!

+359 887 352527

Описание

 "Балчик Гардънс" е нов комплекс от апартаменти, разположен в близост до брега на морето и Ботаническата градина в гр. Балчик.

  Стилната 5-етажна сграда е проектирана в съвременен архитектурен стил и вдъхновена от величието на природата. Комплексът е в непосредствена близост до крайбрежната алея, която сега свързва Балчик с Албена. Най-големите атракции в околността - замъка и Ботаническата градина са само на 2 минути разстояние, а новото яхтено пристанище е на 5 минути.
    
Общият брой на апартаментите, предлагани за продажба в момента е 39, повечето от тях предоставят прекрасна панорама към морето.

Жилищният комплекс разполага с подземни гаражи, СПА център, фитнес зала и плувен басейн.

Местоположение

  Комплекс Balchik gardens се намира в гр. Балчик, известен още като „Белия град“. На юг от града, на разстояние от 40 км е разположена морската столица на България - гр. Варна, която предоставя директен достъп до Международно летище, пристанище, както и всички осстанали видове транспорт до всяка точка на страната и света. 

Обзавеждане

  Комплекс Balchik Gardens се състои от две жилищни сгради всяка, от които се състои  от партерен и четири жилищни етажа. Жилищната площ е разпределена в 39 апартамента, с паркова и/или морска панорама. Сградите включват гаражи на подземно ниво и търговска площ  на ниво партер.

Конструкцията е монолитна, безгредова, покривът е стоманобетонна плоча, термо и хидроизолирана, покривът е  скатен, с дървена конструкция, обшивка, хидроизолация и завършен с гръцки червени керемиди, безшевни улуци и водосточни тръби.  
Външната облицовка на сградата е с топлоизолационна система BAUMIT. Фасадата е изпълнена със силиконова мазилка. Фасадната облицовка на цокъла – бял естествен камък. Външна дограма PVC с цвят Златист дъб и стъклопакет – външно тонирани в кафяво, вътрешно в  бяло, тип френски, двойно отваряеми по интериорен проект. Вътрешна дограма – шпервани врати с MDF и естествен дъбов фурнир.Терасите във височина завършват с дървени перголи с прозрачно покритие.
Вертикалните комуникации на сградите се изпълняват посредством стълбища и асансьорни уредби. Всички подове на общи части, като предверия и  стълбища са покрити с гранитогрес.  
Изложението на апартаментите е южно, юг – изток или север-юг.
    
    Апартаментите:

Два са типовете апартаменти, налични за продажба в жилищен комплекс Balchik Gardens – двустайни, с една спалня и тристайни, с две спални.
Двустайно жилище: състои се от входно антре, дневна/трапезария с кухненски кът, една спалня, тераса, която може да бъде само на дневната или обща за двете стаи, общо санитарно помещение;  
Тристайно жилище: състои се от входно антре, дневна дневна/трапезария с кухненски кът, две спални, две тераси, едната от които е на дневната, а втората е за едната или обща за двете спални, отделни санитарни помещения;  
Санитарните възли и баните са с принудителна смукателна вентилация. Всеки апартамент има телефонна, интернет, ТВ и домофонна връзка.

    Степен на завършеност:
    Апартаментите се предлагат завършени „до ключ”, като купувачите имат възможност за избор на цветови решения при довършителните работи.
Сградата е въведена в експлоатация с Акт 16.

Управление

  Всеки собственик на апартамент в Balchik gardens има своя принос в цялостната поддръжка на атмосферата и вида на комплекса, като заплаща годишна такса според Договора за стопанисване.

Размерът на таксата и обхвата на дейностите по поддръжка на апартаментите в Balchik gardens са записани в Договора за стопанисване, който е задължителен за всички собственици на имоти в комплекса.
    Същността на този договор за стопанисване е да се гарантира, че комплексът е охраняван и ще остане комфортен за обитаване като запази естетичния си вид.
    Точният размер на таксата зависи от големината на Вашият имот, а ставката, по която се изчислява  е в размер на  12 евро на кв. м. с вкл. ДДС. Плаща се веднъж годишно, за следващата календарна година, преди 31 Декември на настоящата.

Цена

  Цена: Апартамент с 1 спалня от 52 659 Евро
              Апартамент с 2 спални от 102 390 Евро

  Код: 1089

Особености

 • ПаркингПаркинг
 • Морска гледкаМорска гледка
 • Историческо мястоИсторическо място
 • Ново строителствоНово строителство
 • МореМоре
 • ФитнесФитнес
 • Плувен басейнПлувен басейн
 • ГораГора

Карта

Обща информация

 • Локация: Балчик
 • Тип: Апартаменти
 • Спални: 1 - 2
 • Бани: 1 - 2
 • Площ: 58 - 112 m2
 • Обзавеждане: Без обзавеждане
 • Код: 1089
Този имот не е наличен или е продаден

Подобни имоти

Този имот не е наличен или е продаден