Ваканционен дом на тихо и спокойно място - село Варвара, Царево

Имате въпроси? Свържете се с нас!

+359 887 352527

Описание

Апартаментен комплекс за целогодишно ползване 'Света Варвара', село Варвара, Бургаска област.

Далеч от шума на големите и презастроени курорти имате възможност да се сдобиете с прекрасен имот на южното ни черноморие, еднакво подходящ както за ваканционно така и за по-дългосрочно или постоянно ползване.

Сградата се състои от три надземни и един под покривен етаж със следното съдържание:

- Кафе-аперитив
- 3 тристайни апартамента - размери от 75 до 100 кв. м.
- 12 двустайни апартамента - размери от 56 до 72 кв. м.
- 11 едностайни апартамента (студиа) с размери от по 37 кв. м.

  Разпределението на жилищната площ е оптимално и съобразено с типа на имотите. Всички жилища са напълно и луксозно завършени, климатизирани и подготвени за монтиране на кухня и мебели, които могат да се поръчат допълнително.

Фасадите са ориентирани по географските посоки, като по този начин максимално се оползотворява южното изложение и гледките между сградата и околното застрояване.

  Апартаментите се продават на цена, започваща от 525 Евро за кв. м. 

Локация - мястото където Странджа планина се къпе в Черно море под звуците на стада делфини и прибоя на вълните.
    
Варвара е малко село, разположено на брега на Черно море в подножието на странджанския връх Папия. То е единственото селище между градовете Царево и Ахтопол. Намира се на територията на Природен парк „Странджа“.
Варвара е известна преди всичко с красивото море. Въпреки, че пясъчната ивица е само една и то малка, тя несъмнено е една от най-красивите по Българското Черноморие.

Поради отдалечеността и не дотам известността си, селото е успяло да запази чистата си природа и кристални морски води. Селото е обградено от скалисти заливи, подходящи за подводен риболов и гмуркане. Не са малко известните личности, които се завръщат всяко лято, отново и отново в това китно селце.

Наличните хотели могат да задоволят дори и най-капризния гост. Другото удобство на с. Варвара е планината. Сливането на Странджа планина с Черно море прави Варвара едно уникално място за България, където можете да отидете на чист девствен плаж през горещите летни дни или на излет в планината през облачните и хладни пролетни и есенни месеци.
Върху близкия до селото връх Папия има следи от късно антична и средновековна крепост.
През първата седмица на септември се състои събора на Варвара в продължение на двадни. Вечерта на първия се организират нестинарски танци, а по-обяд на втория - народни борби.

Разстоянието до Бургас е около 65 км.

Конструктивното решение на сградата е монолитна стоманобетонна безгредова конструкция, състояща се от вертикални елементи – колони и антисеизмични шайби, хоризонтални елементи – безгредови плочи. Светла височина на помещенията – 2,60м.
Външните и вътрешните преградни стени са изградени от тухла. Покривната конструкция е монолитна – стоманобетонна.

В сградата са осигурени всички условия за нормално функциониране и с изпълнени СМР до „ключ”, в степен на завършеност годна за приемането и от оторизирана за това комисия.
Сградата е изпълнена с фасадни зидове, външна и вътрешна дограма, декоративни фасадни елементи от сибирска лиственица, стълбища, площадки, коридори и общи части изпълнени на 100%, улуци и водосточни тръби, балкони с парапети и ограждения, топло и хидроизолация, вертикална планировка.

Изградени са следните видове инсталации:
Електро – силова, осветителна, мълниезащитна, звънчево – домофонна, телефонна, телевизионна инсталация с монтирано оборудване за ползване, изградени ел. външни връзки и индивидуални ел. табла със съответни токови кръгове, общо ел. табло с двойно тарифни електромери;
ВиК – канализационна и водоснабдителна инсталации, скрити с хоризонтални и вертикални отклонения, водомери и водомерни възли, монтирани стандартни арматура и оборудване, изпълнени В и К външни връзки; ОВ – вентилационна инсталация за кухненски боксове и санитарни възли, климатични инверторни мулти-сплит системи, монтирано оборудване.

  Цена: Студиа от 19 294 Евро
         Двустайни апартаменти от 29 547 Евро
         Тристайни апартаменти от 42 242 Евро

  Код: 3211

Особености

 • ПаркингПаркинг
 • Гледка към планинаГледка към планина
 • Зона за риболовЗона за риболов
 • Историческо мястоИсторическо място
 • Ново строителствоНово строителство
 • ПланинаПланина
 • ГораГора
 • БарБар
 • МореМоре
 • За постоянно живеенеЗа постоянно живеене
 • Зона за ловЗона за лов

Карта

Плаж - 600 м
Бургас - 65 км

Обща информация

 • Локация: Варвара, Царево
 • Тип: Апартаменти
 • Спални: Студио - 2
 • Бани: 1
 • Площ: 37 - 100 m2
 • Обзавеждане: Без обзавеждане
 • Код: 3211
Този имот не е наличен или е продаден

Този имот не е наличен или е продаден