Комплекс "Созополис" ще бъде официално открит това лято

След няколко години на строителни дейности, периоди на криза и трудни времена, най-накрая наближава цялостното завършване на комплекс Созополис, намиращ се на полуостров Колокита в Созопол.

Несъмнено, това е един от най-впечатляващите ваканционни комплекси по цялото българско черноморие, предлагащ уникален продукт и среда. Оригиналната идея на проекта е да пресъздаде напълно Стария, античен Созопол със своите тесни калдъръмени улички, традиционна архитектура на къщите, прекрасна заобикаляща среда и спиращи дъха панорамни гледки. За целта са използвани само качествени и естествени материали като камък, дюшеме и сибирска лиственица.
В момента се извършват последните довършителни дейности по инфраструктурата на комплекса, ресторанта и по някои от къщите.

Предвидени за играждане за следващата година са модерен СПА център в същия традиционен архитектурен стил - той ще се състои от няколко свързани помежду си къщички в които ще се предлагат различни СПА процедури. Той ще бъде захранван с минерална вода, чийто извор съвсем наскоро беше открит на територията на комплекса. Предварителните изследвания на водата показват, че тя е високо минерализирана и освен в СПА центъра, още тази година ще започне да се използва и за големия външен басейн в комплекса.

Напомняме ви, че в комплекса се предлагат за продажба няколко типа двуфамилни къщи с по 2 или 3 спални, просторна дневна с кухня и тераси с впечатляваща морска гледка.
Освен това, за най-взискателните се предлагат индивидуални къщи с размери от 350 до 650 кв. м. с възможност за индивидуално завършване и обзавеждане.
Повече информация можете да намерите тук.